WT bos

Samen maken we de wereld een stukje groener

Partner WoodYouCare
jan. 2023

Duurzaamheid, een groene wereld, CO2 compensatie: het zijn thema’s waar we tegenwoordig niet meer omheen kunnen. De wereld heeft al geruime tijd te maken met stijgende CO2-uitstoot, wat ervoor zorgt dat het steeds warmer wordt op aarde. De gevolgen hiervan zijn duidelijk: een stijgende zeespiegel, problemen door droogte, verlies van biodiversiteit en steeds extremere weersomstandigheden. Om dit probleem aan te pakken, moeten we allemaal ons steentje bijdragen.

Bomen planten
Boom planten
WoodYouCare
Partner van WoodYouCare

Working Talent bos

Maak kennis met het Working Talent bos! Per kwartaal planten wij voor iedere collega een boom in ons bos. Met alle collega's die bij Working Talent werken voegen wij op die manier waarde toe aan de economie en maatschappij en leveren we een sterke bijdrage aan een duurzame wereld. Hoe groter het bos, hoe meer waarde wij kunnen toevoegen aan onze planeet.

Wanneer je kiest voor Working Talent, kies je voor een uitdagende IT-carrière én draag je daarmee direct jouw steentje bij aan het vergoenen van onze wereld!

Working Talent bos
De wereld weer groener en gezonder maken

Partner van WoodYouCare

Vanuit Working Talent willen wij onze verantwoordelijkheid nemen voor een groenere en duurzamere wereld. Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met WoodYouCare. Via WoodYouCare krijgen wij de mogelijkheid om de wereld te vergroenen door bomen te planten. WoodYouCare draagt bij aan het teruggeven van natuur, gaat ontbossing tegen en zorgt voor CO2-reductie en biodiversiteit. Daarnaast leveren de diverse projecten werkgelegenheid op. Dit alles op volledig transparante wijze; van aankoop en planten tot het onderhoud van de boom.